Egal muncit obținut de FC Botoșani

Astra – FC Botoșani s-a terminat 1-1 și lupta pentru locurile de play-off va continua și ultimele două etape din sezonul regulat.

Meciul din etapa a 28-a a început timid, iar prima ocazie a venit abia în minutul 27 și i-a aparținut Astrei. Tot giurgiuvenii au avut apoi o transversală, însă cei care au înscris primii au fost moldovenii, prin super execuția lui Papa.

În partea secundă, Astra s-a aruncat în atac și a ratat pe bandă rulantă. Mai întâi, Raspopovic a luftat în careu, iar apoi Montini a șutat exact pe direcția portarului. La fel a făcut-o și Răduț, iar peste câteva minute Bruno a irosit o șansă imensă.

Portarul Astrei a fost aproape să o „comită”, dar imprecizia lui Papa l-a salvat. Astra a egalat în cele din urmă în minutul 79, prin Montini, iar botoșănenii au ratat ultima șansă a meciului.

Astra – Botoșani s-a terminat 1-1, iar moldovenii se mențin pe loc de play-off, în timp ce giurgiuvenii sunt la un punct în spatele Academicii Clinceni, ocupanta ultimului loc care asigură play-off-ul.