Astăzi, ora 21.00. FCSB – FC Botoșani

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, este pregătit pentru debutul din play-off. Primul meci este în deplasare, cu FCSB.

FCSB – FC Botoșani este programat astăzi, de la ora 21.00. Marius Croitoru spune că formația pe care o antrenează nu se va baricada în fața niciunui adversar din play-off și că principalul obiectiv al Botoșaniului este să puncteze la impresia artistică.

Şi anul trecut am început cu FCSB, dar nu erau în poziţia de acum. Dar ca prim meci în play-off tot cu ei am jucat şi am făcut-o destul de bine. Mi-aş dori din tot sufletul să se repete rezultatul de anul trecut, acel 2-2. Nici ei nu mai sunt ce au fost anul trecut şi nici noi, din păcate, pentru că de la acel meci s-au pierdut anumiţi jucători şi erau cei mai buni pe poziţiile lor.

Vom ataca în meciul cu FCSB, pentru că altceva nu avem ce face, dacă vrei să învingi, asta trebuie să faci. Scopul nostru este să intrăm în play-off şi să jucăm fotbal. Ăsta este singurul obiectiv al nostru. Indiferent de rezultat se vor găsi unul sau doi care să vorbească. Nu avem cum să ne comparăm cu celelalte echipe din play-off, pentru că toate s-au întărit şi noi am pierdut cinci titulari” – a declarat Marius Croitoru.

Tehnicianul își laudă elevii pentru modul în care au făcut față obstacolelor din prima parte a sezonului. „M-a consumat mult acest sezon regulat. Două luni şi jumătate FC Botoşani s-a antrenat numai în balon, din balon am ajuns în play-off. De aceea spun că băieţii sunt de admirat. Eu personal le-am mulţumit, sunt de ei, le mulţumesc zi de zi pentru că merită, au făcut sacrificii imense. Nu pot să îmi dau seama cum jucători de calibrul lor se pot antrena în balon în curtea şcolii, pe un teren de 20 p mândru e 40 de metri şi să te baţi de la egal la egal cu celelalte echipe din play-off” – a mai spus Croitoru.