Astăzi, FC Botoșani – Sepsi Sf. Gheorghe

Astăzi, la ora 17.30, Stadionul „Municipal” din Botoșani va fi gazda meciului de fotbal dintre FC Botoșani și Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Înaintea partidei, oaspeții de astăzi au un avans de cinci puncte în fața botoșănenilor.

În aceste condiții, FC Botoșani caută victoria, în speranța apropierii de locul IV. Acest mesaj a fost transmis și de Marius Croitoru, antrenorul principal al botoșănenilor.

Este finala pentru locul patru. În cazul în care vom câștiga, ne păstrăm șanse pentru locul patru. În cazul în care vom pierde, este terminată lupta pentru acel loc patru. Ne dorim din tot sufletul să ne păstrăm șanse reale și după acest meci. Va fi greu, orice meci în play-off este greu.

Locul patru îți dă posibilitatea, în funcție de cine câștigă cupa, să joci acel loc de baraj pentru o cupă europeană. Suntem două echipe care jucăm ofensiv, care nu avem nimic de pierdut decât acest loc patru.

Leo nu poate să abordeze defensiv niciun meci, nu e construit să se apere. Am lucrat cu el, știu foarte bine filozofia lui, îi place foarte mult să atace, îi place foarte mult presiune. Va fi un meci de care pe care. Îmi doresc să le fac un cadou suporterilor” – a declarat Marius Croitoru.