Astăzi începe etapa a treia a campaniei de vaccinare

Din cele 1,5 milioane de persoane înscrise pe listele de așteptare pentru vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, 500.000 de beneficiari sunt din rândul populației generale.

Premierul Florin Cîţu anunţă că de astăzi începe etapa a III-a de vaccinare anti-COVID-19, peste 1,5 milioane de beneficiari fiind înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale.

Etapa a III-a de vaccinare începe astăzi. Este foarte simplu. Dacă doriţi să vă vaccinaţi, înscrierea se face prin intermediul listelor de aşteptare. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale. Programarea se face online sau prin call center! Apoi veţi primi notificarea locului disponibil în centrul pentru care aţi optat, scrie premierul duminică pe Facebook.

El precizează că vaccinarea nu este obligatorie, dar este singura soluţie pentru a reveni la normalitate cât mai curând. „Împreună învingem pandemia!” – a fost mesajul transmis de prim-ministru.