Familie greu încercată ajutată de jandarmii din Botoșani

,,De unde luăm noi altă mamă, dacă mama noastră s-a dus la Doamne-Doamne?”…

Acestea sunt vorbele spuse de un băiețel din localitatea Orășeni, a cărui mamă a trecut la cele veșnice în toamna acestui an.

Ca și cum viața unei familii nevoiașe cu șapte copii nu ar fi fost și așa destul de grea, în urmă cu câteva luni de zile mama i-a părăsit, din cauza unor complicații medicale, lăsându-i doar în grija tatălui.

Am aflat despre această familie greu încercată de soartă de la un coleg din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, care locuiește în aceeași localitate și am încercat, măcar în pragul sărbătorilor de iarnă care se apropie, să le întindem o mână de ajutor.

Suma adunată din donațiile jandarmilor botoșăneni a ajuns la familia despre care vorbim” – spun jandarmii botoșăneni.

După cum ne-a povestit tatăl, una dintre fiice a avut neapărată nevoie de un consult oftalmologic, în urma căruia a trebuit să îi cumpere ochelari de vedere, prețul acestora nefiind de neglijat și afectând serios bugetul și așa foarte redus al familiei, astfel că sprijinul financiar a venit exact când aveau cea mai mare nevoie de el.

Ne bucurăm că am reușit să aducem un zâmbet pe fețele copiilor și sperăm ca sărbătorile sfârșitului de an să fie și pentru ei cât mai apropiate de normalitate” – au mai precizat jandarmii.