Autoutilitară CONFISCATĂ de polițiști

Polițiștii Biroului de Ordine Publică în cooperare cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Suceava și Ocolul Silvic Botoșani au acționat în sistem integrat pe raza municipiului Botoșani pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

Astfel, polițiștii au oprit pentru control pe strada Porumbelului din municipiul Botoșani, o autoutilitară condusă de un bărbat de 73 de ani din județul Suceava, care transporta cantitatea de 10, 44 metri cubi de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu de posedă documentele legale specifice transportului de material lemnos, motiv pentru care s-a dipus confiscarea acesteia, precum și indisponibilizarea în vederea confiscării a autoutilitarei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m.c., neînsoțite de documente specifice.