Roby Elek, principalul pericol pentru botoşăneni

Dacă antrenorul celor de la FC Botoşani, Costel Enache, a arătat că are emoţii înaintea meciului cu Juventus Bucureşti, jucătorii Alberto Cobrea şi Mihai Roman spun că botoşănenii pornesc ca favoriţi astăzi.

Mihai Roman, unul dintre principalii marcatori ai echipei, crede că secretul victoriei constă în concentrare. “Având în vedere că jucăm acasă și că suntem echipa mai bună, zic că suntem favoriți! Trebuie să luptăm pe teren, să fim foarte concentrați și dacă facem lucrul acesta cu siguranță o să avem câștig de cauză. Având în vedere că au schimbat mulți jucători şi au un antrenor nou, cred că avem un meci dificil. Cu o victorie duminică avem șanse şi mai mari pentru play-off” – a declarat Mihai Roman.


De aceeaşi părere este şi Alberto Cobrea. Portarul botoşănenilor a vorbit şi despre adversarii de astăzi. “Ne-am pregătit foarte bine! Este o perioadă puțin cam încărcată, dar e normal când mergem în cantonament. Cred că suntem mai puternici decât anul trecut, au venit jucători în care am mare încredere și am speranțe mari că putem face o figură frumoasă. De fiecare dată când am intrat cu atitudine pozitivă și am fost agresivi, am pus probleme oricărui adversar. Important e să fim concentrați la ceea ce avem noi de făcut și să nu ne uităm la adversari. Cu siguranță vor veni determinați, cu jucători care vor să demonstreze că pot rămâne în Liga 1. Elek este un jucător foarte ambățios și își va da viața pe teren, pentru că asta însemamnă să fii profesionist. O să fie un clinci destul de dur și cu fundașii centrali ai noștri pentru că şi ei sunt puternici, Elek e și el puternic si cred că va fi un meci destul de greu. El vine după o perioadă mai grea în care a avut o accidentare urâtă, a stat foarte mult pe tuşă și cred că asta e motivația lui principală” – a spus Alberto Cobrea înaintea meciului.