Olimpiu Moruțan aproape de un transfer în Italia

Mijlocașul Olimpiu Moruțan (21 de ani) a impresionat la FCSB în acest sezon și ar putea prinde un transfer în străinătate în vară. Titular în meciurile de la EURO U21, Moruțan a bifat 32 de partide până acum, reușind șase goluri și 13 pase de gol, iar evoluțiile sale au atras atenția cluburilor din străinătate.

După ce presa internațională a scris că Inter, Valencia și Sevilla sunt pe urmele lui, impresarul Florin Vulturar susține în presa italiană că există discuții cu două formații din „Cizmă” și că prețul dorit de Becali este de 15 milioane de euro.

Moruțan a crescut foarte mult. Cred că se va putea transfera în unul dintre cele mai bune campionate din lume. Am văzut cum fostul său coleg, Dennis Man, s-a integrat foarte repede.

Pot spune că avem discuții cu două cluburi italiene. Intermediarul din Italia, Federico Pastorello, vorbește cu două echipe, dar nu le pot da nume. Vom vedea ce se va întâmpla. În plus, în ultimele zile a existat un interes pentru el din Spania.

A existat o ofertă de 10 milioane de euro, dar Gigi Becali a refuzat-o. Probabil va fi nevoie de o ofertă de 15 milioane pentru a obține acceptul” – a spus Vulturar.