O nouă CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ în „curtea” Felix Box Botoșani

În perioada 5-11 septembrie, la Năvodari, a avut loc Campionatul Național Feminin la Box.

Asociatia Club Sportiv Felix-Box Botosani a înscris in competiție două sportive, Elena-Bianca Vranciu (64 kg) și Denisia-Ștefania Ananiesei (81 kg).

Elena-Bianca Vranciu – cadetă, a reușit sa obțină locul 1 și titlul de campioana națională 2021 în urma unui parcurs extraordinar în care a susținut trei meciuri. De remarcat este faptul că în primul meci si în finala competiției a obținut victorii înainte de limita, cel de al doilea meci fiind câștigat la puncte. Elena-Bianca este născută în 2007, elevă la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botosani și practică boxul de un an de zile. Adoră cântatul la chitară (în ring mutându-se la tobe).

Denisia-Ștefania Ananiesei – tineret, născută în 2004, eleva la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, practică boxul de 11 luni. Ea a obținut medalia de bronz in urma tragerii la sorți, fiind înscrise doar patru sportive la aceasta categorie. În semifinala a întâlnit o sportiva de la CSM Ploiesti, Botică Livia Maria (campioana europeană en-titre), aceasta învingând-o pe sportiva noastră in prima repriza.

„A devenit o tradiție ca an de an fetele sa conteze la fel ca băieții in urma rezultatelor aduse.  Ne bucurăm de încă un titlu de campioana naționala adus clubului nostru. Ținem sa aducem mii de mulțumiri celui care este de fiecare data alături de mișcarea sportiva a clubului nostru -MARIAGE D’or – Amisculesei Felix-Ovidiu. De asemenea, le mulțumim partenerilor noștri, Quart Impex SRL – Iacob Razvan – și Confex Collection, Tanase Ioan” – a declarat antrenorul Costel-Felix Alexoaei.