Mircea Rednic l-a lăudat pe Keyta

Mircea Rednic, antrenorul constățenilor, a tras concluzii după eșecul de la Botoșani, în urma căruia echipa sa a pierdut matematic șansa de a se califica în play-off.

Keyta a marcat unicul gol al partidei, în minutul 81. Viitorul mai are două meciuri de disputat până la finalul acestui sezon regulat, ambele pe teren propriu, cu Poli Iași și Gaz Metan.

Diferența a făcut-o banca. Ei au schimbat la pauză, au intrat jucători cu experiență. În rest nu am ce să le reproșez, în prima repriză a fost un joc echilibrat, am avut și noi situații de a marca. Nici ei nu pot să zic că au fost periculoși, în afară de bara pe care au avut-o în repriza a doua.

Keyta a făcut diferența, s-a văzut. Damian (n.r. – Dussaut) avea un cartonaș galben, stătea departe de el. Era o fază la care noi am pierdut mingea la mijlocul terenului, n-am făcut fault și au declanșat contraatac. Dacă le dai spațiu, au jucători care pot să facă diferența.

La jucătorii care au venit de la lot se vede o oboseală fizică și mentală. Nu am avut altă soluție. Nu pot să le reproșez nimic celor care au intrat, mi-a plăcut totuși cum au jucat.

Sunt două meciuri pe care le jucăm acasă, trebuie să ne gândim ca să acumulăm puncte pentru play-off. Obiectivul nostru este să ocupăm locul șapte sau opt, care ne dă posibilitatea să jucăm barajul pentru participarea într-o cupă europeană. Ăsta e obiectivul nbostru” – a spus Mircea Rednic, la finalul meciului cu Botoșani.