Marius Croitoru, luat „în vizor” de Valeriu Iftime

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, l-a atenționat pe Marius Croitoru cu privire la gesturile pe care antrenorul le face des la marginea terenului.

Și în timpul meciului cu Poli Iași antrenorul a fost surprins făcând diferite gesturi la tribuna oficială. De exemplu, după ratarea lui Florescu din repriza a doua, acesta și-a făcut cruce.

Cred că trebuie să ne abținem aici. Am vorbit și eu cu Marius, asta nu ne ajută cu nimic. Ba din contră, dăm o notă de aproape sălbăticie, să spunem. I-am spus lui Marius. Recunosc, și eu mai țip la gol, dar prea ne exteriorizăm, prea multă energie arsă cu zgomot și cu tot felul de gesturi din astea la limita măsurii noastre de oameni civilizați” – a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

Marius Croitoru este cunoscut pentru gesturile sale de pe bancă. După meciul cu Sepsi, în care echipa sa a fost egalată în prelungirile partidei, Croitoru a intrat pe gazon și i-a certat pe elevii săi. Momentul a ajuns chiar și în presa internațională.

Un alt moment memorabil cu Marius Croitoru a fost în meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova, când antrenorul, suspendat, a spart geamul de la tribuna oficială, pe care a fost nevoit să îl și plătească.

Eu băteam în geam să-i fac un semn lui Babunski, pentru că n-a șutat la poartă. L-am plătit, bineînțeles. Greșeala în viață se plătește. Sunt gesturi reprobabile. Am copii mari, am familie, sunt trist acum c-am făcut gestul ăla.

Și soția era supărată, am copiii mari, au și ei prieteni. E un gest pe care-l regret și cu siguranță nu-l voi repeta, pentru că nu mă caracterizează” – a spus atunci Croitoru.