Marius Croitoru, foc și pară pe arbitri

FC Botoșani s-a împiedicat acasă de FC Voluntari în ultimul meci al moldovenilor din 2020. A fost 1-1, după ce Grădinaru a egalat pentru ilfoveni cu un gol superb reușit cu un sfert de oră înainte de final.

Nu pot să sparg gheața, nu pot să bat acasă. Iar am avut meciul în mână, din păcate iar iau eurogol, după care vin domnii ăștia care țin pâinea și cuțitul în mână și o împart cum vor ei.

A fost penalty clar, nu l-au dat, nu înțeleg de ce. Al patrulea arbitru a spus: Fault, fault, fault, și nu dă. Când zice galben pentru Croitoru vine și dă. Nu mi se pare normal” – a spus Marius Croitoru la finalul meciului.

La final, Marius Croitoru s-a dus personal să-i reproșeze centralului Istvan Kovacs deciziile care l-au defavorizat, iar acesta nu a fost impresionat, ba dimpotrivă. La un moment dat, arbitrul întrerupe discuția și îi arată mai întâi cartonașul galben, apoi pe cel roșu.

A fost un tur greu de campionat. Puteam să fim mult mai bine, suferim, dar suntem neînvinși de șase etape, nu este totul pierdut.

Am jucători care nu au plecat de un an de zile acasă, nu și-au văzut familiile, îi înțeleg. De venit jucători nu am nevoie, îmi doresc să nu plece.

Acum îmi doresc să mă relaxez, a fost un an infernal de greu, m-am confruntat cu probleme mari.

Reunirea e pe 28 decembrie. Campionatul începe pe 13 ianuarie, când aș putea să-i chem? Trebuie să facem testele de coronavirus, trebuie o marjă între primul și al doilea test” – a mai declarat antrenorul celor de la FC Botoșani.