Marius Croitoru așteaptă meciul cu FCSB

Gazonul de pe „Francisc Neuman” le-a dat bătăi de cap elevilor lui Marius Croitoru.

Nu pot spune că sunt supărat. A fost un meci pe un teren greu, am avut și noi două ocazii de a marcat. Nu a fost un joc cursiv, am venit să câștigăm, dar din păcate atât s-a putut. Este ok, am luat un punct, mergem mai departe. Nu pot să spun că sunt supărat, dar nici foarte fericit.

Păcat de minunăția aceasta de stadion. Și stadionul, și echipa, ar fi meritat alt gazon. Dacă ar fi avut alt gazon, cu siguranță și exprimarea lor ar fi fost alta. Un astfel de gazon nu se poate ridica la nivelul a ceea ce este aici” – a spus Marius Croitoru, la finalul partidei.

Pentru Botoșani urmează meciul cu FCSB, iar apoi moldovenii vor avea ocazia să-și ia revanșa în fața Universității Craiova pentru eliminarea din Cupă.

Marius Croitoru nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe arbitrul de atunci al partidei, Marcel Bîrsan: „Ne-a eliminat din Cupă cu un penalty care nu a vrut să fie dat, nu că nu a văzut, nu poți să nu vezi la doi metri. Cu tot respectul pentru Craiova, dar nu pot să accept să vină un arbitru să-mi spună că nu a văzut.

Dacă nu ai văzut, te duci, faci un control. Nu poți să spui că nu vezi. Până la meciul cu Craiova ne așteaptă un meci cu FCSB pe care ne dorim să-l câștigăm pentru a mai face un pas către obiectivul nostru” – a mai spus Croitoru.