Înaintea meciului direct, Sepsi își arată interesul pentru Andrei Chindriș

Cornel Șfaițer, manager general la Sepsi Sf. Gheorghe, a anunțat că este interesat de transferul lui Andrei Chindriș, 22 de ani, de la FC Botoșani, înainte de meciul direct din play-off-ul Ligii 1.

Pentru Sepsi urmează meciul cu FC Botoșani, o întâlnire specială pentru mulți oameni din echipa covăsneană. Jucători, antrenori, și chiar oficiali de club, 10 la număr, au trecut pe la clubul moldovean, iar acum luptă pentru locul 4 contra Botoșaniului.

Cornel Șfaițer, manager general la Sepsi, a fost la Botoșani încă de când clubul era în Liga a 2-a, iar acum se întoarce „acasă” cu planuri mari: „Va fi un meci dificil. Noi am obținut primul succes contra Botoșaniului abia în precedenta întâlnire. E clar că își doresc o revanșă. Întâlnim o echipă care știe să se mobilizeze la unele jocuri. Va fi foarte greu!”.

Oficialul covăsnenilor recunoaște că la mijloc sunt orgolii și că își dorește un nou succes contra foștilor colaboratori: „Mi-am dorit victoria mult! Acum e clar că vreau din nou să câștigăm, mai ales că suntem în luptă directă cu Botoșani pentru locul 4. Trebuie să fim foarte atenți. Cei care suntem acum la Sepsi am reușit lucruri frumoase la Botoșani. Am promovat în Liga 1, am participat în cupele europene. E adevărat, la Sepsi se află acum o fostă colonie botoșăneană, ca să zic așa”.

„Colonia botoșăneană”, așa cu numește Cornel Șfaițer cei zece oameni trecuți pe la clubul lui Valeriu Iftime, s-ar putea mări din vară. Sepsi e cu ochii pe câțiva dintre fotbaliștii lui FC Botoșani, numele lui Andrei Chindriș fiind preferat de managerul general Cornel Șfaițer: „Nu m-am gândit până acum să aduc. Când Valeriu Iftime amintit de noi parcă mi-au dat o idee să mă orientez către posibile transferuri de la Botoșani. Au jucători buni! Gândiți-vă că sunt la al doilea play-off consecutiv. Chindriș, da! Îl știu pe Andrei, eu l-am adus acolo. Nu numai el. Au unul-doi jucători. Mă gândesc să-i ofertăm!”.

Întrebat despre prețul lui Andrei Chindriș, în schimbul căruia Valeriu Iftime cerea în urmă cu aproape un an mai mult de 500.000 de euro, Cornel Șfiațer crede exagerate pretențiile patronului moldovenilor.

Sunt câțiva jucători interesanți. S-a vehiculat mult transferul lui Chindriș. Consider că a fost supraevaluat. Dar e un jucător foarte interesant. Sincer, mi-l doresc. Nici vorbă de prețul vehiculat acum câteva luni.

Ați văzut că nici domnul Becali nu a plătit acel preț. La Euro nu a jucat, nu a câștigat niciun trofeu. Din păcate nu mai e nici în regula U21 de la anul. Ok, e un jucător bun, mie îmi place. În condițiile în care nu va pleca în altă parte, luăm în calcul transferul lui. Noi, cei de la Sepsi, ne gândim să facem o ofertă la un preț corect, rezonabil. Nu supraevaluat. Știu prețul lui” – a mai zis Cornel Șfaițer.