Florin Andone s-a bătut cu un coleg la antrenament

Florin Andone s-a bătut la ultimul antrenament cu Alejandro Arribas, iar clubul Deportivo La Coruna a trecut repede la fapte: a luat decizia să îl treacă pe lista de transferuri pe Arribas. El Gol Digital susține că oficialii clubului de pe El Riazor au ajuns la concluzia că fundașul de 28 de ani este vinovat pentru scandalul care l-a făcut pe antrenorul să oprească antrenamentul.

A fost nevoie de intervenția coechipierilor pentru a-i despărți pe cei doi. Din câte se pare, între jucătorul român și fundaș a avut loc un contact mai dur, iar de acolo a pornit un adevărat scandal.

“Am auzit și eu că a avut loc un conflict între cei doi, dar mai multe nu știu. Eu eram la recuperare. Acum lucrurile sunt liniștite” – a spus fotbalistul lui Depor, Adrian Lopez, pentru “Voz de Galicia”.

Andone a fost mai mult rezervă în ultimele meciuri, nefiind pe placul noului tehnician al echipei, care-l preferă în locul său pe Lucas. De altfel, atacantul chiar a declarat în urmă cu ceva timp că regretă faptul că nu a plecat de la Depor.


12 meciuri, două goluri și două pase de gol are Andone pentru Depor în acest sezon, în toate competițiile.

5 milioane de euro este cota de piață a lui Andone, conform transfermarkt.com.

Sursa: (digisport.ro)