FC Botoșani, învinsă în doar trei minute la Cluj

CFR Cluj n-a avut absolut nicio emoție cu FC Botoșani, echipă care este departe de pretențiile pe care le avea înainte de play-off. Ardelenii au rezolvat meciul în trei minute, la jumătatea primei reprize, după care s-au apărat italienește.

S-a terminat 2-0 iar acum elevii lui Edi Iordănescu așteaptă meciul de joi dintre Craiova și FCSB, pentru a afla dacă vor termina etapa a patra din play-off pe primul loc.

Runar Sigurjonsson a marcat de două ori, în minutele 26 și 28, sigur și pe fondul unor mari erori ale oaspeților. Apoi, campioana a dominat meciul până la pauză, în fața unui adversar absent.

Croitoru a mutat la pauză, iar FC Botoșani a arătat mult mai bine în repriza a doua. CFR aproape că nu a mai contat în atac, asta și pentru că Edi Iordănescu a betonat ofensiva.

Finalul a fost nervos și s-a soldat cu doi eliminați. Iasmin Latovlevici a fost eliminat după 11 minute de când a intrat pe teren din cauza unui gest incalificabil. El l-a strâns de față pe Al Mawas. Sirianul a reacționat după ce Păun l-a tras de tricou și l-a pus la pământ, motiv care l-a făcut pe Latovlevici să reacționeze necontrolat.