FC Botoșani, egalată în minutul 89 la Sepsi

Meci frumos în etapa a șaptea, între Sepsi și FC Botoșani, cu ocazii „la minut”. Gazdele au ratat enorm, moldovenii au condus, dar echipa lui Grozavu a egalat în minutul 89 și partida s-a terminat cu scorul de 1-1.

Partida a început cu patru ocazii ale lui Sepsi până în minutul 8, prin Păun, Chunchukov și Ninaj de două ori, dar portarul Pap a făcut minuni între buturi.

Botoșaniul a avut prima șansă în minutul 17, prin Mateus, însă tot Sepsi a fost mai periculoasă. A ratat prin Golofca și Păun, când același Pap a fost de fiecare dată pe fază.

Apoi a ieșit din nou la rampă Chunchukov, care a ratat două ocazii într-un minut, iar ultima oportunitate a primei reprize a avut-o Botoșaniul, prin Mateus.

În partea secundă, Croitoru și-a impulsionat elevii, pentru a mai recupera din imaginea primei părți, iar puștiul Dragu a nimerit bara. Apoi moldovenii au avut trei șanse în aceeași fază, prin Mateus, Papa și Ongenda.

În mod firesc, a venit și golul, pe care l-a reușit Chindriș. Mateus a mai avut o posibilitate de a marca, iar la poarta cealaltă, Sepsi a irosit o șansă bună prin Eder.

În cele din urmă, gazdele au egalat în minutul 89, prin Dumitrescu și au mai ratat o ocazie mare în prelungiri, iar Sepsi – Botoșani s-a terminat 1-1.