Astăzi, meci decisiv pentru FC Botoșani

Astăzi, de la ora 15.00, pe teren Stadionul „Municipal”, FC Botoșani joacă un meci decisiv pentru accederea în play-off împotriva celor de la Viitorul Constanța. Partida a fost prefațată de Marius Croitoru, antrenorul principal al botoșănenilor, care s-a declarat optimist.

Sperăm că a fost bună pauza. A venit într-un moment în care nu eram într-o formă foarte bună, în ultimele cinci meciuri aveam două egaluri. Mai avem de suferit 180 de minute, în care ne vom juca un an de muncă. Meciul cu Viitorul este cel mai important. Noi suntem pregătiți, ne-am pregătit bine în această săptămână. Chiar dacă am avut trei jucători la lot, plus ceva accidentați. Cei care au fost ok din punct de vedere fizic s-au pregătit foarte bine. Așteptăm meciul cu mare încredere. Trebuie să câștigăm pentru că singurul lucru care te aduce aproape de play-off este victoria” – a declarat Marius Croitoru.

El a continuat: „Când am avut de recuperat puncte și nu ne dădea nimeni nicio șansă, am legat victoriile. Când ajungi pe un loc de play-off și ești conștient că poți pierde acel loc, intervine acea teamă. Sunt momente în timpul jocului când presiunea aceasta își pune amprenta”.