Astăzi, ora 19.30. FC Botoșani – Universitatea Craiova

La conferința de presă premergătoare jocului, antrenorul formației din Botoșani, Marius Croitoru, a recunoscut că, dacă nu vor apărea mai multe rezultate negative, nu va avea suficienți fotbaliști pentru a acoperi toate locurile de pe foaia de joc.

Asta e realitatea! Din păcate ne-a afectat destul de grav acest virus. Vom juca cu cei pe care îi avem apți, nu se mai poate vorbi acum despre capacitate de efort sau despre pregătire fizică. Un jucător care stă 14 zile în izolare, nu poate reveni la o formă bună în două antrenamente.

Mai așteptăm niște teste, dar chiar dacă vor fi negative, n-avem ce face, nu avem cum să-i folosim. Doar să-i trec pe foaie dacă ies câțiva negativi, pentru că nu am 18 jucători de câmp, n-am cu cine să umplu foaia de joc” – a declarat Marius Croitoru.

Antrenorul a transmis că, în aceste condiții, chiar și un rezultat de egalitate în meciul de astăzi ar reprezenta o mare surpriză, considerând Craiova una dintre cele mai bune echipe din Liga 1.

„Craiova e o echipă puternică a campionatului, una dintre cele trei din față, alături de FCSB și CFR. O demonstrează că vrea să câștige campionatul, prin investiții, prin tot ce se întâmplă acolo. Realitatea arată că ei sunt favoriți în meciul ăsta, 100%. Eu am 11 jucători de care nu mă pot apropia.

Ar fi o mare surpriză să obținem ceva, în condițiile astea. Dacă era totul normal, nu era nicio surpriză, Botoșani e o echipă puternică, am demonstrat asta” – a transmis Marius Croitoru.


După 10 etape disputate, FC Botoșani este pe locul 11 în clasament, cu 11 puncte, cinci în spatele celor de la Viitorul, care se află pe ultima poziție care asigură calificarea în play-off la finalul sezonului regular.

Adversarul de astăzi, U Craiova, se află pe locul secund în ierarhie, la egalitate de puncte, 24, cu liderul FCSB, dar cu golaveraj inferior.