Andrei Chindriș vrea la Jocurile Olimpice

Andrei Chindriș (22 de ani), fundașul central al celor de la FC Botoșani, așteaptă convocarea lui Mirel Rădoi (40 de ani) pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

FCSB, CFR Cluj, CS Universitatea Craiova, Sepsi, Clinceni și Botoșani sunt componentele play-off-ului din acest sezon. FC Botoșani a remizat în deplasarea de la Voluntari, scor 1-1, și a obținut calificarea în play-off-ul Ligii 1, pentru al doilea sezon consecutiv. Andrei Chindriș garantează că formația lui va lupta cu aceeași ardoare și în faza următoare a campionatului.

A fost un sezon lung, o luptă grea, cu multe echipe implicate. Ne bucurăm că am repetat performanța de anul trecut. Toți ne-am bucurat, e normal. Am reușit ceva important pentru Botoșani. Fără șampanie în vestiar, ce urmează nu știu. În play-off va fi destul de greu, noi vom încerca să câștigăm totul. Obiectivul e să luăm cât mai multe puncte. Prima este promisă, așteptăm să vină” – a declarat Chindriș.

Mirel Rădoi are o listă cu 61 de fotbaliști din care va alege lotul pentru Jocurile Olimpice. Mulți dintre „tricolori” vor fi blocați la cluburi. Nu e și cazul lui Andrei Chindriș: „Vă dați seama că ar fi un vis devenit realitate. În ceea ce privește clubul, nu cred că vor fi probleme”.