Rromii din Botoșani sunt rugați să respecte regulile

Segrefid Căldăraru, președintele Alianței pentru Unitatea Rromilor (AURr) Botoșani, face un nou apel către membrii etniei din care face parte.

El le cere rromilor din Botoșani să renunțe la adunări și îi roagă să nu se mai aduce în grupuri mari.„În primul rând, vreau să îi rog să respecte toate regulile din această perioadă grea. Apoi, le cer să renunțe la adunări și petreceri. De asemenea, le solicit să nu se mai adune în grupuri mari, pentru că sănătatea este importantă. Nu în ultimul rând, îi sfătuiesc pe toți să poarte măști de protecție și să aibă mare grijă unde merg și cu cine se întâlnesc” – spune Segrefid Căldăraru.

El îi asigură pe cei mai necăjiți că le va fi alături, referindu-se atât la rromii din municipiu, cât și la cei din județ.

Îi asigur pe toți rromii că autoritățile le vor fi alături. Personal sau prin reprezentanții AURr vom ajunge în fiecare comună din județ unde există comunități de rromi. Vom avea discuții cu primarii și îi vom ruga să le acorde sprijinul necesar rromilor aflați în dificultate” – a completat Segrefid Căldăraru.


În final, liderul AURr îi roagă pe toți cei care au probleme să îl contacteze la numărul de telefon 0742.564.076.