Revelion de 5 stele la Rapsodia City Center

Anul acesta, Revelionul se anunță unul cu adevărat special la Rapsodia City Center. Vedetele nopții dintre ani vor fi două artiste de dincolo și dincoace de Prut.

După cum anunță organizatorii, petrecerea va fi deschisă de trupa Magix și va fi continuată de Natalia Gordienko, o cântăreață celebră în Republica Moldova.

Aceasta a reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision, în 2006 , alături de Arsenium, fost component al trupei O-Zone.

Petrecerea va fi continuată de Paula Seling, o interpretă care nu mai are nevoie de prezentare.

„Mizăm la acest Revelion pe muzica de calitate, pe frumusețea şi talentul artiştilor invitați. Mizăm pe profesionalismul nostru de care am dat dovadă mereu în slujba şi relația cu prietenul nostru, clientul. Pariem şi pe meniul special oferit participanților cât şi pe buna dispoziție ce o aduce noul an. Contăm şi pe locația noastră, elegantă şi centrală! Concluzia? Vă oferim o megapetrecere de vis!” – anunță Rapsodia City Center.

Revelionul de la Rapsodia va avea în jur de 250 de participanți, ultimele locuri libere putând fi rezervate la 0724.244640.