Filarmonica „George Enescu” Botoșani, SUCCES URIAȘ alături de HOLOGRAF, la Sala Palatului din București

În luna ianuarie a acestui an, a fost pus în scenă, în premieră națională, Conceptul Holograf Simfonic. Gândit și pus în scenă de Liviu Sorinel, împreună cu celebra trupă rock, orchestra Filarmonicii „George Enescu” Botoșani și BAB Events, HOLOGRAF SIMFONIC, care a avut loc în premieră la Botoșani, este – de departe – cea mai bună producție a debutului de an.

După super-concertul de la Piatra Neamț, 18 ianuarie 2020, miercuri seară, Holograf și instrumentiștii botoșăneni au performat în fața a peste 5.000 de spectatori, la Sala Palatului din București. INTRO AICI!

Spectatorii prezenți în sala neîncăpătoare au cântat, au dansat și au aplaudat minute bune, cu speranța că minunatul concertul se va prelungi. VIDEO AICI și AICI!

Intrarea în scenă a artiștilor botoșăneni s-a făcut într-un mod spectaculos. Podiumul acestora a fost „ascuns” după un imens ecran LED. După o trecere prin istoria de 42 de ani a trupei rock, după ce s-au ridicat „Umbre pe cer”, s-a ridicat și ecranul, într-un întuneric total, iar la aprinderea reflectoarelor spectatorii au făcut cunoștință cu muzicienii care formează Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”. Și de această dată, aceștia au fost dirijați magistral de maestrul Iulian Rusu. Imediat, Dan Bitman a cerut – așa cum numai el o poate face – „Să nu-mi iei niciodată dragostea”… VIDEO AICI!

După prima piesă cântată alături de orchestră, publicul a aplaudat, în picioare, minute bune. Pe parcursul concertului, publicul a cântat alături de formație de mai multe ori. VIDEO AICI!

Recitalul a continuat cu alte melodii celebre ale celor de la Holograf, iar publicul s-a simțit minunat. VIDEO AICI!

„A fost o premieră și o performanță deosebită pentru Filarmonica «George Enescu» Botoșani să cânte pe scena Sălii Palatului din București. Totodată este și o confirmare a succesului conceptului Holograf simfonic, pe care de mult timp doream să-l punem în practică. De asemenea, este și o mare satisfacție pentru mine, o mare onoare pentru orchestră şi pentru instituția Filarmonicii să fim alături de legendara trupă pe cea mai mare scenă de spectacole a capitalei şi a țării” – a declarat Liviu Sorinel, imediat după concert.

Succesul acestui format de spectacol are reacții pozitive în toate colțurile țării. Tocmai de aceea, colaboarea dintre Holograf, Filarmonica „George Enescu” din Botoșani – condusă de Mihai Sârbu -, Liviu Sorinel și BAB Events va continua…

Deplasarea artiștilor botoșăneni la București a fost posibilă cu ajutorul DOLY-COM, LACTO SOLOMONESCU și RVG, cărora organizatorii le mulțumesc și pe această cale.