Concertul pentru Anul Nou, un nou RECORD LOCAL

Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” va fi arhiplină la Concertul pentru Anul Nou 2020 – Holograf Simfonic. Organizat de BAB în parteneriat cu Asociația Județeană a Oganizatorilor de Evenimente și Filarmonica George Enescu Botoșani – manager Mihai Sârbu, concertul va fi unul „cu casa închisă”.

Puse în vânzare la data de 6 noiembrie, biletele din zona III (la 39 de lei), cele din zona II (la 69 de lei) și cele din zona I (la 99 de lei), s-au epuizat.

La această oră au mai rămas doar câteva locuri VIP, la 149 de lei, în prima jumătate din tribuna oficială și scaune pe teren, care pot fi achiziționate online de pe iabilet.ro, sau la sediile Filarmonicii din Botoșani și a Cinematografului Unirea.  

„Se va juca cu «casa închisă » la data concertului! Batem orice record local de asistență pe spațiu închis. Vor fi 2.300 de suflete frumoase la muzica celui mai mare și elegant concert indoor din oraș” – anunță Liviu Sorinel, impresar.

Realizat în colaborare cu Filarmonica „George Enescu” din Botoșani, avându-l la pupitru ca dirijor pe maestrul Iulian Rusu, fost director artistic al Filarmonicii din Brașov, concertul va aduce laolaltă nume de referință ale muzicii românești, atât din gama operă și simfonie, cât și pop & rock.

Holograf, Paula Seling, Adda, Maria Miron, Andrei Fermeșanu și Gelu Graur vor performa pe scenă, acompaniați fiind de Orchestra Simfonică a Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani.

Liviu Sorinel a precizat că show-ul, care va dura peste două ore și jumătate, se va desfășura în condiții tehnice deosebite.

Tot spectacolul va fi transmis live pe trei ecrane cu o suprafață totală de 60 mp.

Pentru a se preveni problemele cu sonorizarea apărute la concertele precedente care au avut loc la sfârșitul acestui an la ”Elisabeta Lipă”, sala va fi izolată fonic.