Amatorii de delicii culinare sunt așteptați la Rapsodia

„Mânânci fructe de mare câte vrei, bei cât vrei,dansezi cât vrei la Festivalul Grecesc “All you can eat, drink&dance” pentru o taxă fixă de doar 75 Lei de persoană, fără limită de timp” – transmit organizatorii a ceea ce se dorește cel mai mare festival al fructelor de mare care a avut loc vreodată la Botoșani.

Meniul “all you can eat” pregătit de organizatori este unui tip bufet și cuprinde mai multe specialități din pește și fructe de mare. Dintre bunătățile ce le vor fi oferite amatorilor, amintim creveti in sos de vin, scoici in sos diavola, paella cu fructe de mare, paste cu fructe de mare, calamar pane, Fritto Misto, biban la gratar, hamsie prăjită, icre de crap, cod la gratar, stiuca la gratar, crap la gratar, caras prăjit, file șalău pane sau midii in sos de vin.

Ca și băuturi, organizatorii promit că de pe mesele îmbelșugate nu vor lipsi vinul alb și rosé, wiskey, vodca, apa plată și carbogazoasă, Coca Cola sau Sprite.

Atmosfera va fi asigurată de muzica grecească. „Ne vedem in perioada 22 – 24 noiembrie 2019 in Restaurantul Rapsodia din Botoșani între orele 12.00 și 23.00 să petrecem greceste impreuna și sa lăsam pentru 3 zile grijile cotidiene. Hai cu prietenii să facem o paranghelie de neuitat” – mai spun cei care organizează festivalul.


Trebuie să precizăm că intrarea se va face pe bază de brățară. Aceasta se va achizitiona la intrarea in restaurant și este valabila in ziua in care este achizitionata in intervalul orar 12.00 -23.00.