Ofertă de școlarizare atractivă la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” Flămânzi. VIDEO

Despre Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din orașul Flămânzi s-a tot vorbit în ultimii ani, mai mult de bine, decât de rău: promovabilitate la bacalaureat, cu mult peste medie pentru un liceu de tip tehnologic, implementarea proiectelor europene, ordine și disciplină, mulți absolvenți admiși la facultăți de prestigiu.

Ceea ce nu se știe e faptul că se duce an de an o campanie asiduă pentru atragerea viitorilor liceeni, în condițiile în care există numeroase licee care oferă calificări mult mai atractive, căutate pe piața muncii.

Este recunoscut faptul că, la nivel județean, populația școlară este în scădere, astfel încât profesori, elevi și părinți își unesc forțele pentru a promova, cum pot mai bine, în toate mediile, școala.

În sprijinul promovării ofertei de școlarizare au venit de această dată foști elevi, actualmente studenți de elită pentru care, așa cum afirmă chiar ei „liceul a fost o bună rampă de lansare”.

Pentru anul școlar 2021-2022 se propun trei clase pentru învățământul liceal, două pentru filiera teoretică (specializările: științe ale naturii și știinte sociale) și una pentru filiera tehnologică (calificarea tehnician ecolog și protecția calității mediului).

De asemenea, se propun alte trei clase pentru învățământul profesional, având calificările: mecanic agricol, tâmplar universal, lucrător în agroturism.


Pentru promovarea ofertei, a fost realizat și un frumos film. Acesta poate fi urmărit AICI.