Dan Bittman umple Restaurantul Rapsodia

Organizatorii evenimentului „Sărbătorim femeia”, care are loc pe data de 7 și 8 martie la Restaurantul Rapsodia din Botoșani, anunță că „datorită limitării numărului de locuri conform cerințelor sanitare actuale datorate pandemiei (30%), locurile rămase disponibile pentru data de 7 Martie se apropie de limita capacității maxime admise.

Vă rugăm să vă orientați rezervările din acest moment pentru data de luni, 8 Martie!”.

Vă reamintim că în zilele de 7 şi 8 martie 2021, în sala Restaurantului Ballroom din City Center Rapsodia, în condițiile date şi acceptate de reglementările datorate pandemiei, are loc evenimentul „Sărbătorim femeia”.

Pentru că nu putem trece totuşi nepăsători pe lângă Ea!

FEMEIA!

Cã ne este soție, bunică, mamă, soacră, prietenă, iubită, dorită, dorință, vis, fiică, femeia a fost, este şi va fi mereu un dar dorit şi frumos, de la Dumnezeu dat!

Un simbol al iubirii, mereu o căutăm!

Invitați Speciali, program special!” – spune Liviu Sorinel, organizatorul evenimentului.

Celebrul Dan Bittman, acompaniat de talentul şi vocea lui Marius Baţu (Poesis), muzică populară cu vestitul nostru Dan Doboș, iar printre ei şi un copil frumos şi talentat, Yanis Pavel, sunt artiștii care vor încânta botoșănenii pe 7 și 8 martie.

Din tot sufletul vom cânta şi ne vom simți bine!

Muzică bună, oameni frumoşi, bucate alese, iar toate femeile, mai ales cu prilejul zilei de 8 Martie, vor simți că sunt cu adevãrat sărbătoritele noastre! Se vor simți Speciale şi Superbe, aşa cum ar trebui sã se simtă şi să fie tratate de către noi, bărbații, în fiecare zi!

Şi să-i spunem femeii de lângă noi iar Dan să le cânte tuturor din partea noastrã… EŞTI AŞA FRUMOASĂ!

Invită-ți Femeia sau femeile din viața ta şi vino să te reapropii social de viață, să asculți hituri ale muzicii bune, de la anii ’80-’90 şi până în prezent cu DJ Erick, să te bucuri de relaxare!

Vino să-ți recalibrezi psihicul distrus în ultimul an de teamă şi griji! Lăsați fricile deoparte, viața merge mai departe şi-n condițiile date!

Date şi acceptate, de voie sau de nevoie!” – completează Liviu Sorinel.

Tocmai datorită condițiilor actuale, numărul de locuri este limitat la doar 30% din capacitatea sălii, drept pentru care vă recomandăm sã faceți rezervările din timp!

Prețul este de 175 lei/persoană și include băutura (vin, apă, suc, cafea) şi mâncarea (gustare – brushete -, fel principal, desert).

Informații suplimentare, detalii, rezervările, se fac la următoarele numere de telefon: 0746990828; 0745521363; 0724244640.

Respectăm şi respectați cerințele sanitare actuale” – încheie organizatorul.