INCREDIBIL! Un tânăr a intrat cu maşina în autospeciala Poliţiei

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care este bănuit de contrabandă cu ţigări, a fost reţinut, după ce a refuzat să oprească la semnal şi a lovit intenţionat o maşină a Poliţiei, potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în momentul în care poliţiştii din comuna Mileanca au efectuat semnal de oprire unui autoturism care rula pe DJ 293, în localitatea Mileanca. Şoferul autoturismului a ignorat semnalele poliţiştilor şi, pentru a putea continua deplasarea, în mod intenţionat, a lovit autospeciala Poliţiei.

Echipajul de poliţie a procedat la urmărirea autovehiculului, înspre comuna Vorniceni, unde, la un moment dat, conducătorul acestuia a parcat autoturismul într-o curte, abandonându-l. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul respectiv a fost condus de un tânăr de 28 de ani din oraşul Darabani.

A doua zi, oamenii legii au efectuat trei percheziţii la locuinţele unor persoane din oraşul Darabani şi din comuna Vorniceni, ocazie cu care au fost găsite 3.500 pachete de ţigări, ambalate în colete din carton. De asemenea, în curtea uneia dintre locuinţele percheziţionate, poliţiştii au găsit autoturismul urmărit în ziua precedentă. “În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de conducătorul auto, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, distrugere şi ultraj, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani” -se arată în comunicatul Poliţiei.

Tânărul urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Darabani cu propunere de arestare preventivă. Totodată, autoturismul care a lovit maşina Poliţiei a fost indisponibilizat la sediul IJP Botoşani.