Tânăr carantinat la domiciliu, depistat în trafic fără permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au depistat în trafic un cetăţean român care se afla la volanul unui autoturism, deşi nu poseda permis de conducere şi era şi carantinat.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti- I.T.P.F. Iași, aflaţi în misiune specifică pe raza localităţii Santa Mare, judeţul Botoşani, au oprit un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetăţean român în vârstă de 22 de ani.

Tânărul nu a putut prezenta niciun document, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului, unde, în urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere şi, mai mult, figurează plasat în carantină la domiciliu până pe data de 22 octombrie 2021.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, în plus bărbatul a fost sancţionat de către poliţiştii din Santa Mare pentru nerespectarea măsurii carantinei.