Polițiștii sunt la datorie

La nivelul județului Botoșani, zilnic vor fi în teren peste 300 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și de frontieră pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale.

De asemenea poliţiştii rutieri vor monitoriza traficul rutier cu autospeciale dotate cu aparate radar pentru prevenirea producerii accidentelor și pentru fluidizarea traficului rutier.

Vă recomandăm să nu consumaţi în exces băuturi alcoolice! Din statisticile poliţiei reiese faptul că peste 90% din infracţiunile comise cu violenţă au avut loc pe fondul consumului excesiv de alcool.

Nu intraţi în dispute cu persoane aflate în stare de ebrietate avansată. Conflictul poate degenera în violenţă fizică iar rezultatul ar putea fi tragic.

De asemenea, vă recomamdăm sa respectați măsurile impuse de autorități în contextul stării de alertă.

Reamintim ca portul măștii de protecție este obligatoriu în toate spațiile publice închise sau deschise, iar circulația pe timp de noapte este interzisă, cu exceptia cazurilor in care aveți un motiv justificat prevăzut în mod expres de lege.