LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ

Săptămâna aceasta, la nivelul Uniunii Europene sunt disponibile mai multe locuri de muncă pentru care pot aplica și botoșănenii interesați.

Astfel, în Polonia se caută 2 dulgheri (experienta de minim 3 ani in domeniu), 2 zidari (experienta de minim 3 ani in domeniu) și un fierar betonist (experienta de minim 2 ani in domeniu).

Norvegia oferă 24 de locuri de muncă: un zidar/faiantar (Calificare, experienta profesionala. Experienta indelungata in domeniu poate compensa lipsa educatiei, limba engleză), 4 tinichigii auto (Calificare – scoala profesionala, experienta in munca. Limba engleza – min. nivel B1), 4 vopsitori auto (Calificare – scoala profesionala, experienta in munca. Limba engleza – min. nivel B1), 4 mecanici auto (camioane si autobuze) (Calificare de mecanic auto (scoala profesionala), experienta in munca. Limba engleza – min. nivel B1), 4 mecanici auto (vehicule usoare) (Calificare de mecanic auto (scoala profesionala), experienta in munca. Limba engleza – min. nivel B1), 4 mecanici semiremorca (Calificare de mecanic auto (scoala profesionala), experienta in munca. Limba engleza – min. nivel B1), 2 Ghid (stagiar) pentru caiac (Certificat de calificare, experienta. Calificare valida de prim ajutor. permis de conducere categ. B Limba engleza-fluent, limba germana/franceza/spaniola/italiana/rusa-avantaj), un Ghid pentru caiac (Certificat de calificare, experienta. Calificare valida de prim ajutor. permis de conducere categ. B Limba engleza-fluent, limba germana/franceza/spaniola/italiana/rusa-avantaj).

În Germania sunt disponibile cinci locuri de muncă (4 șoferi de camion – Permis auto categoria CE si certificat cod 95. Constituie avantaj cunostintele de limba germana nivel A2.; un operator masina de indoit (Calificare profesionala in domeniul tehnic (exp. mecanic industrial sau ocupatie echivalenta); experienta profesionala in procesul de productie – lucru cu presa NC; experienta in prelucrarea tablelor (ex. rabatare, alte lucrari de indoire); Cunostinte bune de limba germana); în timp ce în Italia se caută un programator (Diplomă de master sau de licență în informatică, inginerie sau domeniu similar; Abilități de proiectare și dezvoltare software; Cunoașterea a cel puțin unul dintre următoarele limbaje de programare: C ++, C, Java, Python; Experiență practică cu medii standard de dezvoltare software sub Unix / Linux. Cunostinte foarte bune de limba engleza).

Cele mai multe posturi vin din Danemarca. Aici se caută 300 de lucratori in agricultura (200 – culegatori de mazare in Danemarca și 100 Lucratori in agricultura – culegatori de mazare in Portugalia. Condițiile sunt: varsta minimă 18 ani, conditie fizica buna, experienta in agricultură.

În Suedia se caută un Medic veterinar (Cel puțin cinci ani de experiență și interese pentru medicină internă, chirurgie, consultații de urgență sau imagini de diagnostic. Este necesar un nivel ridicat în limba engleza).

INFORMAȚII UTILE PENTRU PERSOANELE ÎN CĂUTAREA UNUI LOC DE MUNCĂ ÎN ȚĂRILE UNIUNII EUROPENE:

  • ADRESA WEBSITE ANOFM: www. eures.anofm.ro
  • INFORMATII SUPLIMENTARE SE POT OBTINE LA TELEFON 0231536791 sau e-mail gabriela.drobota@bt.anofm.ro.