EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Un nou meci de handbal susținut de CSM Botoșani

În această după-amiază, începând cu orele 17.30, CSM Botoșani, echipa de handabal a județului, va juca împrotriva vecinilor de la CSU 2 Suceava. Meciul va avea loc în sala polivalentă din Botoșani.

Botoșănenii speră să obțină o nouă victorie în Divizia A la handbal masculin. Ei îți pun mari speranțe în Mihai Nicolaevici, portarul botoșănenilor fiind într-o bună formă sportivă.

„Vrem să le arătăm suporterilor ca prima parte a meciului cu cei de la Brașov a fost un accident. Dacă am fi gestionat puțin mai bine finalul de joc, am fi putut întoarce rezultatul, deși la un momentdat Brașovul a avut 11 goluri avans. Suceava este o echipa foarte tânără, bine pregătită, cu un joc în viteză, cu jucători care vor să demonstreze că merită mai multe șanse sa facă pasul spre prima echipă. E posibil ca echipa din Suceava sa beneficieze de aportul câtorva jucători care joacă  la prima echipă. Pentru noi este un joc foarte important pentru cele trei puncte puse în joc, care ne pot ține cât mai sus în clasament” – a spus Mihai Nicolaevici.


Și de această dată, botoșănenii speră ca mulți iubitori ai handbalului să fie prezenți în „Polivalentă”. „Sperăm sa fie un joc spectaculos care sa atragă cât mai mulți suporteri pentru a ne forma un public constant, care sa aibă încredere în noi, în munca noastră și să-i răsplătim cu cat mai multe momente frumoase. Postul pe care evoluez poate da foarte multa încredere colegilor mei cu care colaborez foarte bine pe faza de apărare, iar un merit mare din evoluția mea îl au colegii mei. Cum la fel evoluția mea poate să-i demoralizeze pe aceștia și sa le scadă din randament” – a încheiat Mihai Nicolaievici.

12-Oct-2018 08:17