EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Reacția antrenorului dinamovist după înfrângerea de la Botoșani

Claudiu Niculescu a reacționat dur după eșecul cu Botoșani, scor 0-2, înfrângere care a dus Dinamo pe loc de baraj. Antrenorul dinamovist a anunțat că va lua măsuri începând cu următorul meci.

„Meciul a început de la 0-1. E o seară rușinoasă pentru mine. Dinamo a ajuns jos în clasament. Trebuie să fim puternici, să scoatem echipa de unde e. Îmi găsesc greu cuvintele. Sunt extrem de supărat. E clar că e foarte mult de muncă. E normal ca fanii să cedeze când avem asemenea rezultate. Nu avem altă soluție decât să fim puternici. Trebuie să reglăm ce nu merge. Cred că avem doi suspendați. Avem mult de muncit! Trebuie să luăm măsuri, vor fi jucători care stau în tribună și pe bancă. Îmi pare rău! Nu mai e de glumă!

Nu merge așa! Cel care nu dă totul nu va mai juca. Asta este. Trebuie să luăm măsuri. Mi-e greu să ridic capul din pământ când mă uit la clasament. Pentru noi orice meci e o finală.


Am șapte antrenamente, nu e numai vin mea. Îmi asum totul, ok, și critici, dar și laude. Dar să fim obiectivi. Am timp să revitalizez echipa” - a declarat Claudiu Niculescu.

10-Oct-2018 08:51