Declarații lui Marius Croitoru după victoria de la Mediaș

FC Botoșani a câștigat contra celor de la Gaz Metan Mediaș, în deplasare, scor 2-1, iar formația moldoveană a obținut prima victorie din ultimele șapte meciuri oficiale.

La finalul partidei, Marius Croitoru a recunoscut că desfășurarea partidei l-a consumat destul de tare, însă s-a arătat mulțumit de victoria obținută în minutul 87, după golul lui Hamidou Keyta.

Răsuflu greu, am îmbătrânit 2-3 ani” – a fost reacția lui Croitoru, după prima victorie din ultimele șapte meciuri.

Antrenorul lui FC Botoșani a vorbit și despre ultimele transferuri realizate de echipa sa.

Răsuflu greu, am îmbătrânit 2-3 ani meciul acesta. În prima repriză trebuia tranșat meciul. Apoi, am avut penalty și un om în plus, nu am știut să gestionăm acele momente. Am avut 15-20 minute în repriza a doua când jucătorilor le-a fost frică să nu piardă meciul. Asta înseamnă să nu ai rezultate bune în ultima perioadă. E o victorie meritată, nu știu dacă Gazul, fără să jignesc, a avut ocaziile pe care noi le-am avut.

Ne interesează foarte mult rezultatul. Am preferat să aștept în zona doi pentru a nu da spații. Vedeți, aici e paradoxul. Eu tot timpul am atacat, m-am deschis și tot timpul veneau peste mine și luam goluri.

Timpul este scurt, e greu să iei un jucător care n-a jucat câteva luni, are nevoie de adaptare. Nu e un fotbal ușor aici. De asta au nevoie de timp, adaptare, suport, de sprijin. Avem o regulă clară. Cât câștigă jucătorul, atât câștigă și impresarul. Transferurile eu le hotărăsc. Tot timpul am fost întrebat, tot timpul au ajuns la mine jucătorii care au trebuit să vină” – a declarat Marius Croitoru.

În urma acestei victorii, FC Botoșani a urcat pe loc de play-off, 5, cu 11 puncte acumulate în opt runde. De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaș are 7 puncte și se află pe poziția 13.


În runda următoare, FC Botoșani primește vizita celor de la UTA Arad, în timp ce Gaz Metan Mediaș va evolua pe terenul campioanei CFR Cluj.