EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Apariție surpriză la Uvertura Mall! GALERIE FOTO

Unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România, Horia Vîrlan, a ajuns la Botoșani.  El a fost aşteptat pentru un eveniment culinar la Uvertura Mall.

Maestrul bucătar a ajuns în jurul orei 13.00 la Dabo Doner. Imediat a fost asaltat de botoșăneni și a participat la o ședință foto de câteva zeci de minunte.

El a ajuns la Botoșani cu scopul promovării produselor Dabo Doner. Ceea ce este diferit față de alte restaurante de tip fast-food este faptul că aceste produse sunt preparate pe loc, în fața clienților și nu conțin conservanți sau aditivi.

Mai mult, Horia Vîrlan a intrat în bucătăria restaurantului și a pregătit câteva comenzi pentru clienți. VIDEO AICI

El a ținut să transmită prin intermediul site-ului www.btbd.ro – ,,Botoșani, bună dimineața” un mesaj pentru toți botoșănenii: “Bună dimineața, tuturor! Înălziți-vă cu un ceai bun și mâncați un Dabo Doner foarte bun, la mall, în fiecare zi. Cu carne de vită, cu carne de pui, puteți să le amestecați sau, pur și simplu, vegetarian. Sănătate multă și fiți fericiți”.

maestrul a remarcat căldura cu care a fost primit și nu putem decât să afirmăm că tot cu căldură i-a tratat pe toți botoșănenii prezenți în Uvertura Mall, la restaurantul Dabo Doner.

Ce este Dabo Doner?

Se pare că „povestea Dabo Doner” (și spun astfel pentru că gustul unui ,,Dabo Doner” este cu adevărat unul de poveste) a început în 2013, când pe piața din România, la Sibiu,  a apărut primul restaurant fast-food Dabo Doner. Principiul care stă la baza activității Dabo Doner este prepararea produselor la fața locului (chiflă, carnea pentru kebab, salatele, sosurile)

Într-un timp relativ scurt, Dabo Doner a reușit să se dezvolte și să-și extindă activitatea în multe orașe din țară, inclusiv în Botoșani.

26-Nov-2018 10:01