HOLOGRAF a invitat Orchestra Simfonică a Filarmonicii „George Enescu” Botoşani la București

Orchestra Simfonică a Filarmonicii „George Enescu” Botoşani este invitatul special în concertul Trupei Holograf de la Sala Palatului din Bucureşti, eveniment ce va avea loc pe data de 19 februarie 2020!

„O mare satisfacție pentru mine personal, o mare onoare pentru Orchestră şi Instituția Filarmonicii sã fim alãturi de legendara trupã pe cea mai mare scenã de spectacole a capitalei şi a țãrii totodatã!

Mulțumesc HOLOGRAF, sunteți geniali şi vã iubesc!

Dupã ani de aşteptãri şi tatonãri, Proiectul meu artistic şi mai ales de suflet cât şi Premiera Naționalã a concertului „Holograf Simfonic” a devenit realitate pe data de 17 ianuarie 2020 la Botoşani, urmat de Piatra Neamț în data de 18 ianuarie 2020!” – se arată într-o postare pe o rețea de socializare făcută de Liviu Sorinel, impresarul artristic al Filarmonicii din Botoșani.

Realizat alãturi de BAB Events, în parteneriat cu Orchestra Simfonicã a Filarmonicii „George Enescu” din Botoşani (manager Mihai Sîrbu), Asociația Organizatorilor de Evenimente (Falvius Damean) şi, evident, împreunã cu magnificii din trupa HOLOGRAF (Dan Bittman, Edi Petroşel, Iulian Vrabete, Tino Furtunã, Romeo Dediu şi Emil Soumah) sub bagheta ilustrului dirijor Iulian Rusu ce ne va însoți şi în acest concert, proiectul a stârnit şi stârneşte în continuare reacții şi comentarii dintre cele mai pozitive şi mãgulitoare!

Cei care sprijină realizarea acestui proiect ambițios sunt, deocamdată, Doly-Com (Iulian și Doina Căzăcuț) și RVG (Viorel Grigoraș).

Însă asta nu e tot… Povestea „Holograf Simfonic” merge mai departe!