EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Bătrân de 87 de ani a ajuns la Urgenţe după ce a luat Viagra!

Un botoşănean de 87 de ani a ajuns în stare gravă la Urgenţe după ce a vrut să facă sex cu iubita, mai tânără cu 20 de ani. Bărbatul ar fi luat şi o pastilă pentru potenţă înainte de a începe partida.

Sex aproape mortal pentru un bărbat din judeţul Botoşani. Bărbatul a suferit o criză după o partidă de amor cu iubita sa, mai tânără cu 20 de ani. Acesta ar fi înghiţit şi o pastilă pentru potenţă. A fost dus de urgenţă cu ambulanţa, la spital.

Bărbatul are 87 de ani şi este din comuna botoşăneană Dimăcheni. Acesta, după ce a consumat băuturi alcoolice ar fi vrut să facă sex cu iubita sa mai tânără cu 20 de ani. Femeia, la rândul ei, se afla în stare avansată de ebrietate şi i-ar fi dat bărbatului o pastilă pentru potenţă. Sexul înfocat s-a terminat însă prost pentru bărbat. Acesta a început să se simtă deodată rău.


Deşi în stare avansată de ebrietate, femeia a chemat pe rudele bărbatului. Acestea la rândul lor au sunat la 112. Bătrânul a fost dus de urgenţă la spital cu ambulanţa. La Spitalul din Dorohoi, bărbatul a fost stabilizat.

Între timp, rudele se gândesc să o reclame şi pe femeie la Poliţie că i-a dat bătrânului pastile de potenţă.

11-Oct-2018 09:03